Szervezés hallgatói szemmel #13

Múlt hét pénteken, 2019. március 8-án lezárult az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Társadalomtudományi Szekciójának regisztrációja, ahol szállásra, étkezés és szabadidős programokra vonatkozóan adhattátok meg igényeiteket. Számos regisztráció érkezett be rendszerünkbe, ezúton is köszönjük, hogy ilyen sokan töltöttétek ki a regisztrációs űrlapot. Továbbra is él az a lehetőség, hogy ha más speciális kérdésetek, kérésetek vagy esetleg egyéb észrevételetek lenne, akkor azt jelezhetitek felénk az OTDK Társadalomtudományi Szekciójának hivatalos email címére küldött üzenettel (tarstudotdk2019@gtk.szie.hu).

A 2019. április 24-26. között megrendezésre kerülő OTDK Társadalomtudományi Szekció helyszínére, Gödöllőre előre leszervezett, ingyenes utazási lehetőséget biztosítunk a következő helyszínekről: Budapest, Debrecen, Pécs és Szeged. 2019. április 24-én (szerdán) hajnalban/reggel indulnak útnak majd a szervezett buszok ezekből a városokból, és kb. délelőtt 9 órakor érkeznének meg Gödöllőre a konferencia nyitó napján. Nemcsak az idejutást biztosítjuk ezen szervezett utak keretében, hanem a hazautazás is  megoldott ilyen módon. A távozás 2019. április 26-án, 13 órakor lenne a záróünnepség után Gödöllőről szintén ezekbe a városokba. A szervezett utazásról szóló információkat, tudnivalókat és a jelentkezést emailben juttatjuk el számotokra hamarosan. Kérlek, figyeljétek az email fiókjaitokat!

A regisztráció során már megismerkedhettetek előzetesen a szabadidős és kulturális programokkal. Az OTDK Társadalomtudományi Szekciója ezek mellett sportolási lehetőségeket is kínálni fog nektek. A mozgásra több lehetőséget is igyekszünk majd nektek összeállítani, amelyen dolgozik a szervező stáb. A konferencia napjaiban megrendezésre kerül az ún. „Szent István Kör” (futás), amelyet Kiss Konrád doktorandusz hallgató fog vezetni. Elsőként az autós videóban találkozhattatok vele, azonban egy önálló felvételen ő is bemutatkozik számotokra majd.

Az előző heti blogban és összefoglaló videónkban már említettük nektek, hogy több témában tervezünk videókat számotokra. Ezek közül az autós bemutató videónk már el is készült. Ebben a videóban megismerhetitek az útvonalat oda-vissza Gödöllő belvárosától, a Kastélytól a Szent István Egyetemig. Az ígért videótémák feldolgozása pedig folyamatban van, addig is kövessetek minket a Társadalomtudományi Szekció hivatalos oldalán, valamint a Facebookon!