Szervezés hallgatói szemmel #11

A márciusi hónapot – változatos időjárása ellenére – már tavaszi hónapnak tekinthetjük. A zord téli időszak után kezd felébredni a természet, megindul az élet a növény- és állatvilágban egyaránt. Ahogy megújul ez a környezet, egyre több minden veszi kezdetét.

Lássuk tehát, hogyan indul nálunk a tavaszi zsongás.

Egy héttel ezelőtt, blog-bejegyzésünkben, összefoglaló videónkban, valamint a Facebook-on is közzétettük, hogy megnyílt a regisztrációs felület. 03.08-án, péntek éjfélig tudjátok még kitölteni a regisztrációs űrlapot, ahol szállásra, étkezésre és szabadidős programokra vonatkozóan adhatjátok meg kéréseiteket. Tényleg nagyon közel van a határidő, ne maradjatok le a bejelentkezésről, töltsétek ki minél hamarabb! Ide kattintva érhetitek el: http://tarstudotdk2019.gtk.szie.hu/megnyilt-regisztracios-felulet

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) összeállította az OTDK résztvevői számára a konferenciacsomagokat. Ha esetleg van köztetek olyan, aki már látogatta az Országos Tudományos Diákköri Konferencia központi Facebook-oldalát, akkor ők már tudhatják, mik ezek az elemek. A Társadalomtudományi Szekció Facebook oldalán mi is megosztunk ezzel kapcsolatban fényképeket és posztot. Ne feledjétek, folyamatosan készülünk számotokra meglepetésekkel!

Biztosan ti is egyre több információra vagytok kíváncsiak az április OTDK-ra vonatkozóan. Mi pedig szeretnénk segíteni nektek, hogy minél gördülékenyebben tudjatok készülni és tájékozódni a rendezvénnyel kapcsolatban. Összeállítottunk, olyan blog- és vlogtémákat, amelyek hasznosak lehetnek számotokra. Az aktuális információk megosztása mellett igyekszünk összeállítani praktikus tanácsokat, ötleteket, amikkel könnyebben fel tudtok készülni az előadásra, szakmai kérdésekre. Február 14-én, a Valentin-napi videónkban már említettük (ha még nem tekintettétek meg, itt megnézhetitek: https://www.youtube.com/watch?v=kZFuoMhdClU), hogy milyen fontos a helyszín ismerete. Az elkövetkező videók egyikében megmutatjuk számotokra, milyen útvonalon érhető el Gödöllő központjától a Szent István Egyetem.