Kulturális és szabadidős programok

Tisztelt Vendégünk!

A XXXIV. OTDK Társadalomtudományi szekciója az alábbi szervezett program lehetőségeket biztosítja az Ön számára, mely programokra a Regisztrációs felületen tud bejelentkezni!

Vizuális művészeti séta a campuson (Időtartam: 45-60 perc)

Vizuális művészeti séta a campusonA Szent István Egyetem Gödöllői épületegyüttese a világon egyedülálló abban a tekintetben, hogy nem művészeti jellegű intézményként, közel 50, professzionális, köztéri művészeti alkotással bír. E jelentős, az 1930-as évektől a premontrei szerzetesrend megrendeléseivel kezdődően, napjainkig három társadalmi rendszerben létrehozott műegyüttesből mutatunk be válogatást - vezetéssel. (Kontuly Béla, Dudits Andor, Pekáry István, Domanovszky Endre, Fajó János, Paizs László, Fóth Ernő, Amerigo Tot murális művei)

Gödöllői Királyi Kastély (Időtartam: 60-80 perc)

Gödöllői Királyi KastélyAz Európa szerte legendás hírű kastély a császári fenség - Sissi kedvelt pihenőhelye volt. Grassalkovich Antal, Mária Terézia bizalmasa építette a kastélyt és a hozzátartozó épületegyüttest az 1730-as években, Mayerhoffer András tervei alapján. Később készült el a római katolikus templom. A kastély bővítését fia, Antal folytatta 1782-től a színházteremmel, kettős páholysorral és kitűnő színpadtechnikával. Ez Magyarország egyetlen rekonstruált barokk színháza és ezzel együtt Európában mindössze két ilyen színház létezik. Weboldal: http://www.kiralyikastely.hu

Jelentkezés látogatásra az alábbiak szerint:

2019. április 24-én:

15.20-15.40-ig tartó belépéssel: 3 csoport ( max. 3x30 fő)

2019. április 25-én:

15.30-15.40-ig tartó belépéssel: 2 csoport (max. 2x30 fő)

Kincsvadászat (Időtartam: 60-90 perc)

KincsvadászatIsmerd meg a Gödöllői Campust! Keress - kutass az épületek közt! Találd meg a válaszokat a kérdésekre! Önállóan, tetszőleges időpontban, egyénileg és csapatban is játszható felfedező játék, melynek segítségével sok érdekességet megtudhatsz az egyetemünkről. A játék fejlesztője: Ujj Ágnes (SZIE)

További alternatív, szabadon választható programlehetőséget és ajánlást a rendezvény honlapján a „Program” menüpont alatt talál.