Elkezdődött a konferencia!

2019. április 24-én kezdetét vette a XXXIV. OTDK Társadalomtudományi Szekciója Gödöllőn, a Szent István Egyetemen. Elsőként (ún. "nulladik" programként) reggel hét órakor a B Kollégium elől rajtolt el Kiss Konrád vezetésével a Szent István Kör. Bár reggel még nem minden hallgató érkezett meg a helyszínre, már voltak néhányan akik részt vettek az eseményen. A futás után interjút készítettünk Konráddal, a videót a csatornán és hivatalos oldalunkon tudjátok megtekinteni.  (http://tarstudotdk2019.gtk.szie.hu/futas)

Fél nyolckor kezdődött a regisztráció az Aula előtt, ahol minden résztvevőnk át tudta venni a névjegykártyáját, konferenciacsomagját és a megfelelő dokumentumokat. A regisztráció ezzel még nem ért véget, hiszen folyamatosan tartózkodnak ott a kollegák. A regisztrációs pult mellett van lehetőség ruhatárra, valamint a szakmai és kulturális programokra való jelentkezésre is.

A megnyitó ünnepség 9 órakor vette kezdetét a köszöntőkkel és plenáris előadással. Fél 11-től kezdődtek meg az első tagozati ülések a szemináriumi termekben, előadókban és könyvtárban. Frissítőket és harapnivalót a programok között a földszinti Rektori Díszteremben lehet találni. A tudományos előadásokat, értékeléseket követően a résztvevők finom ebédet fogyasztottak el az Alma Máter Étteremben. 

A délután folyamán folytatódnak a Társadalomtudományi Szekció tagozati ülései, egészen este hat óráig. Azon vendégeink számára, akiknek a mai napon további kötelezettségük nincs, kulturális és sportprogramokon tudnak részt venni. Ezekre a regisztrációs pultnál lehet jelentkezni.

Este hat órától az Alma Máter Étteremben lesz a vacsora, majd pedig 19 órától indul a Vizuális Művészeti Séta a könyvtár elől, az üvegliftnél. A mozgás kedvelőinek pedig ma este a B Kollégiumnál sportprogramok is megrendezésre kerülnek. 19.30-tól a B Kollégium Alagsorának zumbán, 20.00-tól pedig az épület előtt önvédelmi bemutatón vehetnek részt az érdeklődők.