2019. március 17. 20:03

Befejeződött a regisztráció, dolgozunk a szervezett utazási lehetőségeken és a sportolási programok összeállításán, valamint lázasan zajlik az új videók készítése… Részletek heti összefoglalónkban!

2019. március 14. 18:03

Az OTDK Társadalomtudományi Szekciójának egyre több segítőjével, szervezőjével találkozhattok videóinkban. Ismerkedjetek meg, Kiss Konráddal, aki a Szent István Egyetem harmadéves doktorandusz hallgatója, több alkalommal is részt vett mind az intézményi, mind pedig az Országos Tudományos Diákköri Konferenciákon, szép eredményeket elérve.

2019. március 13. 13:03

Múlt hét pénteken, 2019. március 8-án lezárult az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Társadalomtudományi Szekciójának regisztrációja, ahol szállásra, étkezés és szabadidős programokra vonatkozóan adhattátok meg igényeiteket. Számos regisztráció érkezett be rendszerünkbe, ezúton is köszönjük, hogy ilyen sokan töltöttétek ki a regisztrációs űrlapot.

2019. március 07. 10:03

Elérkezett az OTDK előtti utolsó hónap, a március. Közeledik a tavasz, megindul a nyüzsgés a természetben és mi munkánkban is. A folyamatban lévő regisztrációról, konferenciacsomagokról és tervezett videóinkról tudhattok meg többet a mai vlogból.

2019. március 05. 16:03

A márciusi hónapot – változatos időjárása ellenére – már tavaszi hónapnak tekinthetjük. A zord téli időszak után kezd felébredni a természet, megindul az élet a növény- és állatvilágban egyaránt. Ahogy megújul ez a környezet, egyre több minden veszi kezdetét.

2019. február 28. 18:02

Nekem szerencsére egyáltalán nem kellett izgulni a szakdolgozat megvédése miatt, hiszen TDK-pályamunkámat már harmadévesként elfogadták szakdolgozatként is. Sőt még a jelenlegi munkahelyem is egy TDK pályamunkának köszönhetem. Ez az én történetem a TDK-val.

2019. február 28. 08:02

Két nap és vége a februárnak… Ahogy közeledik az OTDK időpontja, egyre jobban gyorsulnak az események. Milyen új izgalmakat hozott a február vége? Tekintsétek meg legfrissebb összefoglaló videónkat!

2019. február 27. 12:02

Utánagondoltatok már, hogy mi kell egy TDK pályamunkához? Íme a hozzávalók listája!

2019. február 26. 16:02

Egy újabb esztendő mindig változásokat hoz a korábbi időszakhoz képest. Ilyenkor sokan megfogadják, hogy a következő évet tartalmasan és örömmel fogják eltölteni.  Az OTDK szervezésében mi is hasonlóakat határoztunk el hónapról hónapra… és szinte hihetetlen, de két nap és március következik. Egyre izgalmasabb szakaszoknak nézünk elébe.

2019. február 22. 10:02

Sziasztok!
Már sokan értesültetek arról -reményeim szerint-, hogy elkészült a szekció tagozati beosztása!
A beosztás megtalálható a honlapunkon a Programok/Tagozatok menüpontban.
 
De melyik micsoda? Mármint a szekció és a tagozat!!

Oldalak